Massage behandelingen

Ceylon:
Ceylon is een weelderig eiland waar in grottempels de bijzondere cultuur en rituelen in het geheim bleven bestaan. Er werd onder andere gemasseerd met Shea Butter wat gemengd is met een kleine hoeveelheid andere olie, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. De samensmelting van culturen en gebruiken zorgt dat de Ceon treatments evenwicht, rust en reinheid uitstraalt.

Shinshiro:
De Shinshiro treatment neemt u mee naar het traditionele Japan. De plek, Sento, waar rijst tegen steile berghellingen wordt verbouwd. Bij deze eeuwenoude en bijzondere treatment wordt het lichaam intensief gemasseerd om de spieren terug in topvorm te brengen voor een nieuwe dag en zorgt dat de geest ontspant voor een goede nachtrust.

Uyuni:
Droom mee naar Bolivia, waar de Salar de Uyuni, een van de grootste zoutvlaktes ter wereld te vinden is. Vergeet u dagelijkse beslommeringen en geniet van de warme weldaad van Bolivia. Deze oeroude bijzondere treatment van warm zout, warme olie, warme Uyuni bundels en warme compressen zorgt dat uw pijnlijke spieren worden verlicht en u beslommeringen even te laten voor wat ze zijn.

Mahayana:
Hoog in de bergen verscholen in de Himalaya ligt Mahayana. Een plek wat lang verboden was voor buitenlanders. Hierdoor zijn de oude mystieke rituelen en tradities van de monniken goed bewaard gebleven. De reis van de Mahayana monniken naar de Tiger Nest Tempel begon met een eeuwenoud reinigingritueel, waarbij het lichaam met Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en een helende kracht van het Himalayazout werd gemasseerd. Geniet van deze mystieke massage met de warme Mani Stones en de hydraterende lichaamspakking op oude Bhutaanse wijze.

Bindweefselmassage:
Bindweefsel bevindt zicht tussen de huid en de spieren. Een bindweefselmassage zorgt dat uw huid en bindweefsel geprikkeld worden. Dit is een intensieve massage waardoor de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, de blokkades verminderen en het bindweefsel verstevigd. Door de betere doorbloeding is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen, waardoor de pijn verminderd.

Cupping:
Cuppingmassages zijn diepgaande massages door middel van vacuĆ¼m zuigende cups, waardoor verklevingen los raken en de afvalstoffen en het vocht afgevoerd worden en het zuurstofrijke bloed naar de benodigde spieren en huid wordt vervoerd. Door de verbeterde bloedcirculatie en spierspanning is er een ontspannende en helende werking.

Bamboe:
Een Bamboemassage wordt gegeven door (grotendeels) gebruik van bamboestokken. Deze stokken helpen een diepe ontspanning van het lichaam te bereiken door spanningsknopen door stres te verhelpen. Het lichaam bevordert de afvoer van afvalstoffen, waardoor deze zich minder snel ophopen en de spanningsknopen weg raken.